FAKTA

Namn: Brf Kajpromenaden 1

Lägenheter: 63

Tillträde: Vinter 2023/2024

Pris: från 1 900 000 kr

Säljstart: Vår 2021

Storlek: 2-4 RoK

DIN NYA BOSTAD VID VATTNET

Där Lund möter de fria vidderna växer stadsdelen Råbylund allt tydligare fram. Friheten förenas med allt det bekväma som staden har att erbjuda.

Här bygger Slättö – Brf Kajpromenaden – ett urbant bostadskvarter intill naturen och Råbysjön. Med den öppna och tydliga kvartersstrukturen tillvaratas och förstärks kopplingen till kulturlandskapet och platsens unika kvaliteter. Kvarterets innehåll samspelar med upplevelserna och funktionerna längs kajpromenaden, torget, parken och övrig bebyggelse i stadsdelen Råbylund. Det nya kvarteret skapar en pusselbit som är del av och kompletterar Råbylund som helhet.

VÅGAD DESIGN MED KVALITÉ

Brf Kajpromenaden har en tydlig kvartersform som ramas in av sex bostadshus med karaktärsfull arkitektur. Byggnaderna har en effektiv formfaktor med fasader och öppningar orienterade mot syd för att optimera tillgången till passiv energi. Höga glaspartier tillåter dagsljus långt in i bostaden. Med öppningar mellan bostadshusen och uppbruten takvåning når dagsljus bostadsgården och lägenheterna i markplan. På innergården finns lekplats för mindre barn och gemensamma utemöbler med grillplats. Dessutom finns växthus och växtbäddar som möjliggör närodling och en skyddande utemiljö.

Cykelparkering placeras i närheten till entréer och kompletteras med större cykelparkering i garaget. Gemensamma cykelpooler, bilpool och laddningsstationer förbereds i parkeringsgaraget. Lägenheterna utförs med genomtänkta planlösningar och med inarbetade ”omätbara värden” så som siktlinjer, rumssamband, generöst dagsljus, gedigna material, flexibilitet m.m. Bostadshusen innehåller en variation av lägenhetstyper och storlekar från 2 rok till 4 rok. Här erbjuds tre interiöra designlinjer som förstärker varje lägenhets personliga uttryck.

PERFEKT FÖR
DIG SOM VILL HA LUGN OCH RO MEN NÄRA TILL DET CENTRALA

Med knappt fem kilometers cykeltur till Lunds stadskärna bor man hållbart i Kajpromenadens unika hus med vågad design. Skola, förskola och montessoriverksamhet finns i området. Ett stenkast från Gastelyckan ligger Kajpromenaden som förenar modern arkitektur med rogivande naturskön omgivning.

Genomgående standard i Kajpromenadens samtliga lägenheter är induktionshäll, vita släta innerdörrar och mattlackad trestavs ekparkett.

INREDNINGSSTILAR

Genomgående standard i Kajpromenadens samtliga lägenheter är induktionshäll, vita släta innerdörrar och mattlackad trestavs ekparkett. Självklart kan du även göra vissa tillval, liksom välja olika delar av de olika inredningsstilarna.

Dessutom är det enkelt att få en inredning att trivas i när du flyttar in i Kajpromenaden. Vi har tagit fram tre kostnadsfria inredningsstilar med lite olika karaktär:

STOCKHOLM

I hallen möts vi av ett entréparti med ljusgrått klinkergolv som komplement till ekparketten. Köket har vita köksluckor, handtag i rostfritt och vita överskåp. I övrigt präglas köksinredningen av en bänkskiva i eklaminat och liggande vitt, matt kakel. Vitvarorna är vita liksom den inbyggda spiskåpan. Badrummet har ljusgrå klinker och vitt matt kakel. Även kommoden är vit med slät lucka. Bänkskiva i kontrasterande ljusgrå laminat och duschväggar av klarglas.

BROOKLYN

Vi börjar i hallen, där man möts av ett entréparti med ljusgrått klinkergolv som komplement till ekparketten. Köket har ljusgrå köksluckor, handtag i rostfritt och öppna hyllor istället för överskåp. I övrigt präglas köksinredningen av en mörkgrå bänkskiva i laminat och liggande vitt blankt kakel. Vitvarorna är rostfria liksom den synliga spiskåpan. Badrummet har ljusgrå klinker och vitt matt kakel. Även kommoden är vit med slät lucka. Bänkskiva i kontrasterande mörkgrå laminat och duschväggar av klarglas.

MILANO

Ett entréparti med mörkgrått klinkergolv kompletterar ekparketten i hallen. Köket har mörkgrå köksluckor och mörkgrå överskåp med knoppar i mässing. I övrigt präglas köksinredningen av en ljusgrå bänkskiva i laminat och liggande vitt blankt kakel. Vitvarorna är rostfria liksom den inbyggda spiskåpan. Badrummet har mörkgrå klinker och vitt matt kakel. Även kommoden är vit med slät lucka. Bänkskiva i kontrasterande ljusgrå laminat och duschväggar av klarglas.

INTRESSEANMÄLAN

  NAMN
  E-POST
  TELEFON

  Hållbart boende. Slättö utvecklar, äger och förvaltar nya bostäder i svenska tillväxtområden. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, kommuner och investerare. Våra fastigheter finns i Sveriges ledande regionstäder med skötsel och drift av lokala entreprenörer. Som medlemmar i Sweden Green Building Council arbetar vi för att utveckla och påverka miljö- och hållbarhetsarbetet i byggbranschen.

  Slättö reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar. Bilderna är inspirationsbilder och tillval kan förekomma.

  MÄKLARE

  LOUISE FRYKMAN

  Reg. fastighetsmäklare
  Mobil 0708 23 09 56 | Malmö 040 98 11 77
  louise.frykman@vaningen.se | www.vaningen.se